Kaakao on avainaines suklaaherkkujen, suklaapatukoiden, laatikko- tai irtosuklaiten, monenlaisten keksejen ja kakkujen valmistuksessa.
Sitä käytetään myös laajalti kosmetiikkatuotteissa, kuten kosteuttavissa voiteissa ja saippuoissa. Kun pavut on fermentoitu ja kuivattu, niitä voidaan käsitellä tuottamaan erilaisia tuotteita, kuten:
• Kaakaovoi
• Kaakaojauhe
• Kaakaonibsit ja paljon muuta.
Kaakaolla on monia myönteisiä vaikutuksia kehoon, se auttaa ehkäisemään sydänsairauksia, sisältää monia ravintoaineita, jotka ovat hyviä aivoille, ja auttaa vapauttamaan serotoniinia ja dopamiinia, jotka ovat onnellisuushormoneja.
• Toimitamme kuivatut ja täysin fermentoidut kaakaopavut.
Alkuperä: Nigeria
Homeiset pavut: 2.67%
Kosteus: 6.26%
Hyönteisten vaurioittamat pavut: 0.67%
Suolapavut: 4.33%
Sekoitus: 0.02%
Salmonella: Poissa
Pavut/300 grammaa: 281
Yhteensä viallisia papuja: 3.34%